Top 10 Posters

Are you receiving an error message when you post?

Page 9 of 16 (226 items) « First ... < Previous 7 8 9 10 11 Next > ... Last » | RSS

rated by 0 users
This post has 225 Replies | 25 Followers

Top 25 Contributor
Female
Posts 3,572
Points 51,640
Ginny replied on Wed, Aug 17 2011 12:37 PM

Gini,  I'm with you.  I just don't know enough about that either, and to top it off, I just got a new computer and I swear, it is all fouled up. I no longer can figure out how to get into word or excel or anything. I'm almost afraid to try to put any pictures on.  Give me back my old computer.....Ginny

  • | Post Points: 20
Top 25 Contributor
Female
Posts 9,059
Points 170,827
MNnancy replied on Fri, Aug 19 2011 1:05 PM

Error:

"How Much Fabric"

1:02 pm CDT

Firefox - PC - Windows XP

Satellite broadband


On the banks of the Mississippi River in north central Minnesota (Brainerd lakes area)

  • | Post Points: 5
Not Ranked
Female
Posts 7
Points 460
Kim replied on Fri, Aug 19 2011 1:47 PM

This happened to me today so I reposted and got the same message. I went back to where I had started and both of the posts were there.

  • | Post Points: 20
Top 10 Contributor
Female
Posts 24,952
Points 368,312
Kris replied on Fri, Aug 19 2011 11:22 PM

Error in "Did you work on a quilt today #4" in "Quiltmaking" forum.

0019 EST

Safari 5.1

Mac OS X (Lion)

DSL

  • | Post Points: 20
Top 10 Contributor
Female
Posts 28,461
Points 416,734
gini replied on Sun, Aug 21 2011 12:50 PM

i'm geting error messages on nearly half of my posts.   don't have time to log them all.   gini

gini in north idaho

  • | Post Points: 5
Not Ranked
Female
Posts 54
Points 750
Wendy replied on Sun, Aug 28 2011 3:11 PM

http://jeannegwin.blogspot.com/2011/08/and-away-we-go-with-go-baby-giveaway.html 

I was responding to Jeannes contest entry to the link above, as direct blog site was non functional.  Clicking on the link gave me this message below.

"Sorry, there was a problem with your last request!

Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too."

Thanks Peg!

  • | Post Points: 20
Top 25 Contributor
Female
Posts 3,572
Points 51,640
Ginny replied on Tue, Oct 11 2011 11:28 AM

I am unable to reply to any emails this morning to this site .  I am getting the "Sorry, there was a problem with you last request!  Please help ... Ginny

 

  • | Post Points: 20
Top 100 Contributor
Female
Posts 763
Points 16,110
Joy replied on Tue, Oct 11 2011 11:30 AM

I keep getting the same thing when I post or respond on the message boards. About half of the time when I check, my post is there. I noticed it is also taking an exorbitant  amount of time to post....its like it times out or something.

Joy

Mooresville, NC

  • | Post Points: 20
Top 50 Contributor
Posts 2,935
Points 778,245
QCA Admin replied on Tue, Oct 11 2011 11:32 AM

Hi everyone,

I have logged this issue with our developers (and have experienced it myself!) Will keep you posted.

 

Thanks,

QCA Peg

  • | Post Points: 5
Top 50 Contributor
Female
Posts 2,604
Points 48,215
Debbie-do replied on Tue, Oct 11 2011 6:02 PM

QCA Admin:

The error message will read as follows:

Sorry, there was a problem with your last request!
Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.

 

If this happens to you, please note by replying to this thread.

Thank you!

QCA Peg

This happens about 75% of the time to me.  Just started the other day. It's happened from two different computers.  Once or twice I believed it and reposted to find my post was already out there.  Is there a way to delete a post?

Southwest of San Antonio

  • | Post Points: 20
Top 10 Contributor
Female
Posts 19,778
Points 248,014
Barbara replied on Tue, Oct 11 2011 6:03 PM

I have also gotten this message several times today. Barbara

Liberty,Missouri

EAT!! SLEEP !! QUILT!!

  • | Post Points: 20
Top 50 Contributor
Female
Posts 2,604
Points 48,215
Debbie-do replied on Wed, Oct 12 2011 7:03 AM

I'm also noticing (and wondering if it might be connected to the error message) that I'm not getting all the responses in a thread that I get emails from.  I read one email'd post that made no sense until I online to read all the posts in the thread at which point I realized there were some that I never received.

Southwest of San Antonio

  • | Post Points: 20
Top 25 Contributor
Female
Posts 3,572
Points 51,640
Ginny replied on Wed, Oct 12 2011 9:15 AM

Mornin'  Debbie-do,  I know what you mean, I get emails with someone complimenting another on their quilting project, but I haven't  gotten the email that shows the project.

Another problem I am having for 2 days now is that I can't post a reply to any email that has pictures in it.  I tried posting to Patti's pictures of the trip to the river and it kept showing an error message.     Ginny

 

  • | Post Points: 20
Top 25 Contributor
Female
Posts 4,592
Points 75,980
Karla replied on Wed, Oct 12 2011 9:18 AM

OK, now I'm getting the error message.  I didn't get it yesterday when you all were getting it, but now I am.  If this posts, OK, if not I'm not going to double post.

  • | Post Points: 5
Top 10 Contributor
Female
Posts 24,952
Points 368,312
Kris replied on Fri, Oct 14 2011 12:51 AM

Error in "Quiltmaking" forum "Post IA/WA leaf quilts here" thread 0052 EST.

Safari 5.1

Mac OS 10.7.1

  • | Post Points: 20
Page 9 of 16 (226 items) « First ... < Previous 7 8 9 10 11 Next > ... Last » | RSS
Have a Question? | About Us | Privacy Policy | Join Today © 2014 F+W All rights reserved.
By using this site, you agree to our Terms of Use